logo logo

Persoonlijk

Verbonden zijn met jezelf en met de ander geeft GRIP op je leven.


Voor mij zijn de volgende drie kernwaarden van wezenlijk belang: Verbinding, Gezondheid en Liefde.

Vanuit deze kernwaarden help ik vrouwen en mannen graag verder om weer GRIP te krijgen op hun leven, gezondheid en werk. Ik vind het belangrijk dat jij kunt zijn wie je bent en ik help je graag hierbij. Wanneer om welke reden stress, gedachten, emoties of overgewicht jou belemmert, kan dit iemand uit balans brengen. Ik help je om weer inzicht in je patronen, belemmerende overtuigingen en emoties te krijgen waardoor jij zelf weer de regie over je leven,gezondheid en werk terugkrijgt. Om heel even deelgenoot te mogen zijn van jouw pad en samen toe te werken naar jouw kracht, is waar mijn ambitie naar toe gaat.

Zelf heb ik de laatste jaren een grote innerlijke groei doorgemaakt en mijn hart gevolgd. Mijn kracht ligt in het helpen van mensen zodat ze weer GRIP op hun leven, gezondheid en werk krijgen, maar vooral dat ze hun hart weer volgen.

In de afgelopen jaren heb ik vooral kennis en ervaring opgedaan in het onderwijs als onderwijskundige coach. Ook de zorgsector is voor mij geen onbekend terrein. Tevens ligt mijn hart bij een gezond leven waarbij gezonde voeding een belangrijke plaats in mijn dagelijkse leven neemt. Daarnaast is mijn grote passie ‘ koken’. Het geven van kookworkshops in gezonde voeding past hier dan ook uitstekend bij.

In 2008 heb ik de opleiding professioneel coach gevolgd bij de School voor Coaching. In 2012 heb ik mij verdiept in de nieuwe inzichten van Effortless Coaching, de vijf principes van Moeiteloos Leven en Werken. Begin 2014 ben ik gecertificeerd als leefstijlcoach bij MARK Professionals.

Nathalie Leenen Moeiteloos in je Kracht