logo logo

Referenties

Coaching op maat

In een drietal gesprekken kreeg ik door gerichte vragen m'n eigen probleem en behoefte helder in beeld. Daardoor ontstond er ruimte om buiten de patstelling van 'wel/niet m'n baan opzeggen' te denken. Daarbij was telkens de terugkoppeling naar mijn behoefte, mijn keuze, mijn kracht een positieve ondersteuning van het hele proces. Met name de informatie over Proactiviteit en de werking van de cirkel van invloed is voor mijn eigen functioneren verhelderend en telkens ook weer iets om naar terug te gaan als ik dreig te gaan 'dwalen'.
Saskia Maeijer
Posted Date : 09-11-2015

Workshop

Op zaterdag 24 januari 2015 heb ik een kookworkshop ‘Vitaal door gezonde voeding’ bijgewoond. Op een leuke en ontspannen manier werd deze workshop gegeven door Nathalie Leenen en Patricia de Regt. Ik heb veel geleerd over de theorie achter gezonde voeding bij de bereiding van kleine maaltijden, zoals ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Ook ontving ik na afloop een voorbeeld weekplan, recepten en workshopmateriaal. Ik wil iedereen deze workshop aanraden en ook leuk om als cadeau aan iemand te geven.
Henk van Horik
Posted Date : 31-01-2015

Ontspannen gezonde workshop

Ontspannen, leerzaam en gezellig. Zo zou ik de workshop Vitaal door gezonde voeding omschrijven. Afgelopen zaterdag heb ik samen met een vriendin de workshop gevolgd. In een ontspannen setting werden we ontvangen met heerlijk amandelcakejes. Na een voorstelrondje begonnen we met koken. Praktische recepten zonder ellenlange ingredienten. Alle eetmomenten worden behandeld in de 4 uur durende kookworkshop. Echt heerlijke recepten. Als ik aan de pompoenovenschotel denk, loopt het water in mijn mond. Heerlijk gegeten en gezellig gekookt met verschillende mensen met verschillende redenen om erbij te zijn. Overeenkomstig: iedereen wil leren om gezond te koken. Handig dat je een boekje mee krijgt met recepten en tips over voeding. Een geslaagde ochtend!
Marie-Suzanne Assie-Poot
AssiéFotografie
Posted Date : 26-01-2015
www.fotograafgevonden.nl

kookworkshop

Afgelopen zaterdag bij de kookworkshop van Nathalie en Patricia, genaamd 'vitaal door gezonde voeding' geweest. Ik vond het gezellig, inspirerend, goed georganiseerd, afwisselend en leerzaam. Kortom: een aanrader als je meer wilt weten over wat gezonde voeding voor je kan betekenen. Je krijgt veel informatie en gaat ook praktisch aan de slag met allerlei recepten. Als afsluiter een heerlijke proeverij met ontbijtjes, tussendoortjes, lunches en diners gemaakt door de cursisten. Een echte aanrader!
Margreet
Vitawijzer
Posted Date : 18-11-2014
www.vitawijzer.nl